מחממים תנור לחום של 180 מעלות. פורסים את החזה בגריל לרצועות ארוכות ברוחב 2 ס"מ. מניחים על תבנית עם נייר פרגמנט, צולים בתנור החם 10 דקות.
שלב 2
10 דקות
בתבנית נוספת מסדרים את פרוסות הבאגט, מתבלים במעט שמן זית ומלח ומזהיבים בתנור כ- 10 דקות.
שלב 3
6 דקות
מרתיחים סיר קטן עם מים, מתבלים בכף מלח, מניחים בזהירות את הביצים בתוך הסיר ומבשלים 6 דקות בדיוק. מוציאים מהמים ומצננים בקערה עם מים קרים. מקלפים בעדינות ושומרים בצד.
שלב 4
0 דקות
מערבבים את כל חומרי הרוטב בעזרת מטרפה למרקם חלק.
שלב 5
0 דקות
מפרידים את עלי החסה ומניחים בקערה גדולה. מוסיפים את החזה בגריל, קרוטוני הבאגט ופרוסות הבצל. מזלפים מעל 4 כפות גדושות של הרוטב ומערבבים בעדינות בעזרת הידיים. מסדרים בצלחות הגשה, בוזקים מעל פרמזן מגורד ומניחים מעל ביצה רכה חצויה, מתבלים את הביצה במלח ופלפל ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. פורסים את החזה בגריל לרצועות ארוכות ברוחב 2 ס"מ. מניחים על תבנית עם נייר פרגמנט, צולים בתנור החם 10 דקות.
שלב 2
מתוך
5
בתבנית נוספת מסדרים את פרוסות הבאגט, מתבלים במעט שמן זית ומלח ומזהיבים בתנור כ- 10 דקות.
שלב 3
מתוך
5
מרתיחים סיר קטן עם מים, מתבלים בכף מלח, מניחים בזהירות את הביצים בתוך הסיר ומבשלים 6 דקות בדיוק. מוציאים מהמים ומצננים בקערה עם מים קרים. מקלפים בעדינות ושומרים בצד.
שלב 4
מתוך
5
מערבבים את כל חומרי הרוטב בעזרת מטרפה למרקם חלק.
שלב 5
מתוך
5
מפרידים את עלי החסה ומניחים בקערה גדולה. מוסיפים את החזה בגריל, קרוטוני הבאגט ופרוסות הבצל. מזלפים מעל 4 כפות גדושות של הרוטב ומערבבים בעדינות בעזרת הידיים. מסדרים בצלחות הגשה, בוזקים מעל פרמזן מגורד ומניחים מעל ביצה רכה חצויה, מתבלים את הביצה במלח ופלפל ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0