המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל רק עד תחילת הזהבה.
מוסיפים למחבת את הקישואים המגוררים וממשיכים לטגן עוד 3-2 דק', תוך ערבוב.
מוסיפים למחבת את הביצים הטרופות תוך כדי ערבוב מתמיד. ממשיכים לבשל תוך ערבוב עוד דקה ומורידים מהאש.
מוסיפים לתערובת את השמיר הקצוץ והתבלינים, ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0