המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עם הקישואים והפלפל עד שמזהיב.
מוסיפים את השום, רסק העגבניות, מים ואבקת מרק.
מבשלים כ-עשר דקות, מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים מעל מעט שמיר קצוץ (לא חובה).
מגישים פושר או קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0