המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים מעט שמן למחבת פסים ומלהיטים את המחבת. מוסיפים את חזה העוף, ומטגנים במשך כ-3 דקות מכל צד. מוציאים את חזה העוף מהמחבת ומצננים.
חותכים את חזה הבקר לרצועות דקות, ומוסיפים אותם לתוך כלי עמוק.
חותכים את המלפפונים לרצועות דקות, ומוסיפים אותם גם כן לקערה.
מוסיפים לקערית את רוטב הסויה, שמן שומשום, שמן, רוטב טריאקי, חרדל, ורוטב צדפות, סוכר, חומץ, גרגירי צ'ילי, ומערבבים היטב.
יוצקים את הרוטב על רצועות העוף והמלפפונים ומערבבים היטב.
מניחים את הסלט בקערת הגשה נאה ומגישים צונן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0