המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת השניצל: שוברים את הביצים בקערה, מוסיפים את השום, החרדל והמלח ומערבבים. שמים את חתיכות השניצל בתוך הקערה, אפשר לשים במקרר לשעה השרייה ( לא חובה). בקערה נוספת שמים את פירורי הזהב. מוציאים שניצל מהביצה ומעבירים לפירורים ומעט מהדקים. טיפ! תקפידו שהיד החלשה רק עם ביצה והיד החזקה רק עם תערובת היבשה, ככה הפירורים יהיו יבשים לאורך כל הציפוי של השניצלים. מחממים מחבת עם שמן עמוק. מטגנים כ-2 דקות, עד כל צד קריספי.
להכנת הסלט: מכניסים את השניצלים שנשארו השניצלים למקרר וכשמתחשקת ארוחת ערב קלילה מוציאים את השניצל מהמקרר ופורסים לרצועות. מסדרים את השניצלים הקרים על תבנית, משפריצים טיפונת שמן ומכניסים לתנור ל-8 דקות, על חום של 200 מעלות טורבו. מוציאים מהתנור, מעבירים את השניצל לקערה ומקפיצים עם 2 כפות צ׳ילי מתוק ושן שום. שמים בקערה את כל הירקות של הסלט ומערבבים היטב עם רוטב הוויניגרט. מעבירים לצלחת ומגישים מעל את השניצלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0