המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מגררים את קליפת הלימון הצהובה ושומרים בצד. חוצים את הלימונים וסוחטים היטב. שומרים את המיץ בצד.
מוודאים שלא נשארו בלימונים חרצנים. קוצצים גס את בשר הלימונים, מרתיחים במים ומסננים (נפטרים מהמים).
מוסיפים לסיר ובו הלימונים המבושלים את פקעות השומר, חתוכות לשמיניות. מוסיפים את השום, השמן והמרק. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד שהשומר רך לגמרי.
מוסיפים לסיר את תחתיות הארטישוק חתוכות לשישיות וממשיכים לבשל ללא מכסה עד שכמעט אין יותר נוזלים בסיר.
מתבלים במעט ממיץ הלימון ששמרנו וקליפת הלימון המגוררת, בפלפל החריף ובכוסברה.
מגישים חם או קר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0