המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את כל הירקות והתותים לרצועות צרות וארוכות ומניחים בקערה.
שמים את כל מרכיבי הרוטב - לימון, דבש, שמן שומשום, שום, מלח וצ'ילי בצנצנת קטנה, סוגרים אותה ומנערים היטב לכדי מרקם אחיד.
שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים, מפזרים את האגוזים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0