המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את השומר לאורכו, פורסים כל חצי לרצועות.
חותכים את הקולורבי ותפוח העץ למקלונים דקים (ניתן להיעזר בקולפן).
פורסים סלרי לפרוסות דקות.
מעבירים את כל המרכיבים לקערה, מוסיפים כוסברה ונענע, יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב, מוסיפים את התותים, מערבבים קלות, מעבירים לכלי הגשה, מפזרים אגוזים ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0