המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הזיתים במים במשך כשעתיים. מידי פעם יש להחליף את מי ההשרייה.
מחממים את השמן ומטגנים את שיני השום הקצוצות עם התבלינים במשך כדקה.
מוציאים את הזיתים ממיי ההשרייה ומוסיפים אותם לשמן יחד עם פלחיי הלימון, רסק העגבניות והמים.
מבשלים את התערובת על אש בינונית, עד שהמים מתאדים לגמרי.
שומרים את הסלט במקרר עד להגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0