קולים את הפלפלים על להבה גלויה עד שהקליפה שרופה לגמרי.
שלב 2
30 דקות
מעבירים את הפלפלים השרופים לקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד, מצננים כחצי שעה.
שלב 3
0 דקות
מוציאים מהקערה וקולפים את הקליפה השרופה, נפטרים מהגרעינים וחותכים את פלפל הקלוי לרצועות בעובי 2 ס"מ.
שלב 4
12 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מניחים את השניצלים על תבנית עם נייר פרגמנט וצולים בתנור החם כ- 12 דקות.
שלב 5
0 דקות
חותכים לרצועות בעובי של 2 ס"מ ומוסיפים לקערה עם הפלפלים. מוסיפים את הבצל, מלפפון, נענע, פטרוזיליה, שמן זית, חומץ ודבש, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומחלקים לצלחות הגשה. מערבבים יחד את כל רכיבי הציזיקי ומגישים לצד הסלט.
שלב 1
מתוך
5
קולים את הפלפלים על להבה גלויה עד שהקליפה שרופה לגמרי.
שלב 2
מתוך
5
מעבירים את הפלפלים השרופים לקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד, מצננים כחצי שעה.
שלב 3
מתוך
5
מוציאים מהקערה וקולפים את הקליפה השרופה, נפטרים מהגרעינים וחותכים את פלפל הקלוי לרצועות בעובי 2 ס"מ.
שלב 4
מתוך
5
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מניחים את השניצלים על תבנית עם נייר פרגמנט וצולים בתנור החם כ- 12 דקות.
שלב 5
מתוך
5
חותכים לרצועות בעובי של 2 ס"מ ומוסיפים לקערה עם הפלפלים. מוסיפים את הבצל, מלפפון, נענע, פטרוזיליה, שמן זית, חומץ ודבש, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומחלקים לצלחות הגשה. מערבבים יחד את כל רכיבי הציזיקי ומגישים לצד הסלט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0