המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים ליטר מים בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה עם כפית מלח. מבשלים את השעועית כ-3 דקות במים הרותחים, ומסננים.
מחממים במחבת את שמן השומשום, מוסיפים את הטופו ומטגנים על אש גבוהה כ-2 דקות עד שהטופו מזהיב מעט.
מוסיפים את השומשום וממשיכים לטגן כדקה. מערבבים את הטופו והשעועית ומתבלים במעט מלח.
מעבירים לקערת סלט גדולה, מוסיפים את שאר הירקות ואת הרוטב ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0