המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את השעועית ללילה במים.
מסננים את השעועית ומבשלים בסיר עם הרבה מים, סלרי, 4 שיני שום וחצאי בצל. מבשלים עד שהשעועית רכה למעיכה לפירה במזלג.
נפטרים מהירקות שבסיר, מסננים את השעועית ומועכים לפירה (אני מעדיף במזלג, כי כך מתקבלת מחית גושישית ומעניינת יותר, אבל אם ממהרים אפשר במעבד מזון). מוסיפים רבע כוס שמן, שבע שיני שום מעוכות, מלח ופלפל וממשיכים לערבב.
מזהיבים היטב את הבצל ברבע כוס השמן הנותרת. יוצקים מעל השעועית ומגישים עם הרבה לחם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0