מסננים את השעועית ומבשלים בסיר עם הרבה מים, סלרי, 4 שיני שום וחצאי בצל. מבשלים עד שהשעועית רכה למעיכה לפירה במזלג.
שלב 3
0 דקות
נפטרים מהירקות שבסיר, מסננים את השעועית ומועכים לפירה (אני מעדיף במזלג, כי כך מתקבלת מחית גושישית ומעניינת יותר, אבל אם ממהרים אפשר במעבד מזון). מוסיפים רבע כוס שמן, שבע שיני שום מעוכות, מלח ופלפל וממשיכים לערבב.
שלב 4
0 דקות
מזהיבים היטב את הבצל ברבע כוס השמן הנותרת. יוצקים מעל השעועית ומגישים עם הרבה לחם.
שלב 1
מתוך
4
משרים את השעועית ללילה במים.
שלב 2
מתוך
4
מסננים את השעועית ומבשלים בסיר עם הרבה מים, סלרי, 4 שיני שום וחצאי בצל. מבשלים עד שהשעועית רכה למעיכה לפירה במזלג.
שלב 3
מתוך
4
נפטרים מהירקות שבסיר, מסננים את השעועית ומועכים לפירה (אני מעדיף במזלג, כי כך מתקבלת מחית גושישית ומעניינת יותר, אבל אם ממהרים אפשר במעבד מזון). מוסיפים רבע כוס שמן, שבע שיני שום מעוכות, מלח ופלפל וממשיכים לערבב.
שלב 4
מתוך
4
מזהיבים היטב את הבצל ברבע כוס השמן הנותרת. יוצקים מעל השעועית ומגישים עם הרבה לחם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0