פורסים דק את הגזר והסלרי, את הכרוב חותכים לקוביות ואת הנבטים משאירים שלמים.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את הירקות ומניחים בכלי בו הם צפופים והדוקים.
שלב 3
0 דקות
בסיר קטן מרתיחים 2 כוסות מים עם הסוכר והחומץ, מרתיחים לחוד עוד מים. יוצקים את מי החומץ על הירקות, מוסיפים מים רותחים עד כיסוי הירקות וסוגרים במכסה הדוק או ניילון נצמד. מצננים בחדר ואחר כך במקרר.
שלב 4
0 דקות
להגשה, מוציאים את הירקות מהמים ויוצקים בנדיבות רוטב צילי מתוק.
שלב 1
מתוך
4
פורסים דק את הגזר והסלרי, את הכרוב חותכים לקוביות ואת הנבטים משאירים שלמים.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים את הירקות ומניחים בכלי בו הם צפופים והדוקים.
שלב 3
מתוך
4
בסיר קטן מרתיחים 2 כוסות מים עם הסוכר והחומץ, מרתיחים לחוד עוד מים. יוצקים את מי החומץ על הירקות, מוסיפים מים רותחים עד כיסוי הירקות וסוגרים במכסה הדוק או ניילון נצמד. מצננים בחדר ואחר כך במקרר.
שלב 4
מתוך
4
להגשה, מוציאים את הירקות מהמים ויוצקים בנדיבות רוטב צילי מתוק.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0