המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים דק את הגזר והסלרי, את הכרוב חותכים לקוביות ואת הנבטים משאירים שלמים.
מערבבים את הירקות ומניחים בכלי בו הם צפופים והדוקים.
בסיר קטן מרתיחים 2 כוסות מים עם הסוכר והחומץ, מרתיחים לחוד עוד מים. יוצקים את מי החומץ על הירקות, מוסיפים מים רותחים עד כיסוי הירקות וסוגרים במכסה הדוק או ניילון נצמד. מצננים בחדר ואחר כך במקרר.
להגשה, מוציאים את הירקות מהמים ויוצקים בנדיבות רוטב צילי מתוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0