המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
חותכים את הפטריות לחצאים ומשרים ברוטב למשך 30 דקות.
חותכים את בצלי השאלוט לרצועות דקות.
מקרמלים את התאנים בתנור בתכנית גריל, כדקה וחצי עם סוכר חום.
קוצצים את יתר מרכיבי הסלט.
יוצקים את הרוטב עם הפטריות על הסלט ומעטרים עם התאנים המקורמלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0