המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במידה ואין קופסת תירס לבשל תירס קפוא כ-3 דקות ולסנן.
לסנן את התירס. לטגן בשמן את השום והכוסברה/פטרוזיליה הקצוצה במשך דקה.
להוסיף את הגמבה ולטגן תוך עירבוב,
להוסיף את התירס, מלח ופלפל ולהמשיך לערבב עוד 5 {ערבוב] דקות.
לטעום תיבול ולתקן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0