מוסיפים את התירס (אם משתמשים בתירס קפוא, יש להפשירו לפני השימוש. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ורצועות הפלפל האדום ומערבבים 6 דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את קוביות העגבנייה ומערבבים עוד דקה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את רוטב הסויה. אם משתמשים בתירס טרי, מוסיפים עוד חצי כוס מים, ומערבבים. מסירים מהאש (חשוב להימנע מבישול יתר).
שלב 5
0 דקות
מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם, או בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מקפיצים קלות בשמן את השום, הצ'ילי והג'ינג'ר.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את התירס (אם משתמשים בתירס קפוא, יש להפשירו לפני השימוש. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ורצועות הפלפל האדום ומערבבים 6 דקות.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את קוביות העגבנייה ומערבבים עוד דקה.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את רוטב הסויה. אם משתמשים בתירס טרי, מוסיפים עוד חצי כוס מים, ומערבבים. מסירים מהאש (חשוב להימנע מבישול יתר).
שלב 5
מתוך
5
מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם, או בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0