המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הפלפלים, הסלרי והגבינה הצהובה לרצועות דקות ואחר כך לקוביות קטנות. את החסה חותכים לרצועות.
מסננים את התירס מן הנוזלים.
מכינים את התחמיץ, טועמים כדי לתקן את התיבול (אפשר להוסיף זיתים שחורים או טונה).
מגישים מיד. את עלי החסה רצוי להוסיף ממש לפני ההגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0