המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם עד להתרככות, קולפים וחותכים לקוביות גדולות.
חותכים את הבצל ואת המלפפונים ומערבבים יחד עם תפוחי האדמה.
מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או בצנצנת ויוצקים על תערובת תפוחי האדמה בעודם חמים.
מקררים ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1