המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר גדול על להבה בינונית שמים את תפוחי האדמה ומכסים במים. מבשלים עד שהם רכים, כ- 30 דקות.
בינתיים שמים בקערה בינונית את הטפנד עם הפטרוזיליה, המלח, הפלפל והחומץ ומערבבים היטב. תוך כדי ערבוב מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שמתקבל רוטב סמיך.
כשתפוחי האדמה רכים מסננים אותם היטב במסננת ובעודם חמים מעבירים אותם לקערה גדולה.
מוסיפים לקערה את הזיתים, את עגבניות השרי ואת הרוטב שהכנו.
מערבבבים היטב ומניחים ל-30 דקות, כדי שכל הטעמים יתאחדו.
מגישים בטמפרטורת החדר (נשמר מחוץ למקרר 3 שעות).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0