המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את תפוחי האדמה המבושלים וחוצים אותם.
חולטים את האפונה הסינית במים רותחים כ- 2 דקות, מסננים ושוטפים במים קרים.
פורסים את הבצל לחצי ולפרוסות דקות.
פורסים את שני סוגי הפלפל לפרוסות דקות.
מערבבים את כל מרכיבי התיבול - חומץ בן יין, מיונז, שמן זית, חרדל, מלח ופלפל, שופכים על תפוחי האדמה ומערבבים היטב. מוסיפים את יתר הירקות ומערבבים קלות.
מניחים את פרוסות החזה אווז על תבנית, מעל נייר אפייה, ומכניסים לתנור חם מאוד ל- 5 דקות או עד שהן צרובות יפה ורוב השומן נמס (בשלב הזה ניתן לעבור עליהן עם מברשת מרוחה בחומץ בלסמי, לא חובה!)
חותכים את החזה האפוי לפיסות.
מסדרים את הסלט על צלחת הגשה ומפזרים מעל את חזה האווז.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0