חולטים את האפונה הסינית במים רותחים כ- 2 דקות, מסננים ושוטפים במים קרים.
שלב 3
0 דקות
פורסים את הבצל לחצי ולפרוסות דקות.
שלב 4
0 דקות
פורסים את שני סוגי הפלפל לפרוסות דקות.
שלב 5
0 דקות
מערבבים את כל מרכיבי התיבול - חומץ בן יין, מיונז, שמן זית, חרדל, מלח ופלפל, שופכים על תפוחי האדמה ומערבבים היטב. מוסיפים את יתר הירקות ומערבבים קלות.
שלב 6
5 דקות
מניחים את פרוסות החזה אווז על תבנית, מעל נייר אפייה, ומכניסים לתנור חם מאוד ל- 5 דקות או עד שהן צרובות יפה ורוב השומן נמס (בשלב הזה ניתן לעבור עליהן עם מברשת מרוחה בחומץ בלסמי, לא חובה!)
שלב 7
0 דקות
חותכים את החזה האפוי לפיסות.
שלב 8
0 דקות
מסדרים את הסלט על צלחת הגשה ומפזרים מעל את חזה האווז.
שלב 1
מתוך
8
שוטפים את תפוחי האדמה המבושלים וחוצים אותם.
שלב 2
מתוך
8
חולטים את האפונה הסינית במים רותחים כ- 2 דקות, מסננים ושוטפים במים קרים.
שלב 3
מתוך
8
פורסים את הבצל לחצי ולפרוסות דקות.
שלב 4
מתוך
8
פורסים את שני סוגי הפלפל לפרוסות דקות.
שלב 5
מתוך
8
מערבבים את כל מרכיבי התיבול - חומץ בן יין, מיונז, שמן זית, חרדל, מלח ופלפל, שופכים על תפוחי האדמה ומערבבים היטב. מוסיפים את יתר הירקות ומערבבים קלות.
שלב 6
מתוך
8
מניחים את פרוסות החזה אווז על תבנית, מעל נייר אפייה, ומכניסים לתנור חם מאוד ל- 5 דקות או עד שהן צרובות יפה ורוב השומן נמס (בשלב הזה ניתן לעבור עליהן עם מברשת מרוחה בחומץ בלסמי, לא חובה!)
שלב 7
מתוך
8
חותכים את החזה האפוי לפיסות.
שלב 8
מתוך
8
מסדרים את הסלט על צלחת הגשה ומפזרים מעל את חזה האווז.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0