שוטפים את עלי התרד, מסננים ומייבשים, מכניסים לשקית ניילון, ומשהים במקרר לפחות לשעתיים עד 24 שעות (פעולה זו מעניקה לעלי התרד פריכות).
שלב 2
0 דקות
חותכים את עלי התרד לרצועות דקות, וכן את הפלפלים, ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
שמים את כל מצרכי הרוטב בצנצנת בעלת סגר טוב. מנערים ומשהים לפחות לשעתיים לספיגת הטעם.
שלב 4
5 דקות
סמוך להגשה, יוצקים את הרוטב על הסלט, מפזרים את הצנוברים (אפשר להמיר בבוטנים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומערבבים קלות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
שוטפים את עלי התרד, מסננים ומייבשים, מכניסים לשקית ניילון, ומשהים במקרר לפחות לשעתיים עד 24 שעות (פעולה זו מעניקה לעלי התרד פריכות).
שלב 2
מתוך
4
חותכים את עלי התרד לרצועות דקות, וכן את הפלפלים, ומערבבים.
שלב 3
מתוך
4
שמים את כל מצרכי הרוטב בצנצנת בעלת סגר טוב. מנערים ומשהים לפחות לשעתיים לספיגת הטעם.
שלב 4
מתוך
4
סמוך להגשה, יוצקים את הרוטב על הסלט, מפזרים את הצנוברים (אפשר להמיר בבוטנים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומערבבים קלות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0