המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את עלי התרד, מסננים ומייבשים, מכניסים לשקית ניילון, ומשהים במקרר לפחות לשעתיים עד 24 שעות (פעולה זו מעניקה לעלי התרד פריכות).
חותכים את עלי התרד לרצועות דקות, וכן את הפלפלים, ומערבבים.
שמים את כל מצרכי הרוטב בצנצנת בעלת סגר טוב. מנערים ומשהים לפחות לשעתיים לספיגת הטעם.
סמוך להגשה, יוצקים את הרוטב על הסלט, מפזרים את הצנוברים (אפשר להמיר בבוטנים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומערבבים קלות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0