משמנים את התבנית בשמן זית ומניחים מעל את פרוסות הסלמון.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את מרכיבי הרוטב.
שלב 4
60 דקות
יוצקים את הרוטב מעל הנתחים ומשרים שעה במקרר.
שלב 5
15 דקות
מפזרים שומשום ואופים כ–15-20 דקות.
מגישים חם.
שלב 1
מתוך
5
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
שלב 2
מתוך
5
משמנים את התבנית בשמן זית ומניחים מעל את פרוסות הסלמון.
שלב 3
מתוך
5
מערבבים את מרכיבי הרוטב.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים את הרוטב מעל הנתחים ומשרים שעה במקרר.
שלב 5
מתוך
5
מפזרים שומשום ואופים כ–15-20 דקות.
מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
5
נ
נאוה אמיתי
דג מדהים שאני עושה כמעט כל שבת, וכולם מלקקים את האצבעות.
אחרי כבר עושים את הדג חברות והמשפחה המורחבת.
שכחתם לרשום שאחרי שמוציאים מהתנור כדאי למרוח על הדג עוד קצת מהרוטב.
זה היה רשום במתכון הראשוני.
תודה
ח
חיה
טעים מאוד. תודה
מערכת בישולים
תודה חיה ושבוע מקסים 🌸
נ
נאוה אמיתי
כבר כמה שנים שנחשפתי למתכון המדהים הזה, אני עושה אותו כל שתי שבתות, 5 דקות עבודה וטעים בטירוף
המלצות 0528359411
מ
מלי
שלום ותודה על המתכונים המהירים והטעימים!!!
צריך רק לערוך את כתיבת המתכונים שלכם...
זה מבלבל כשכתובים כך,
לדוגמת הדלקת התנור במתכון הזה.
או שני שיני שום גבישי כתוש...
שום גבישי זה בכלל תבלין.
תודה
מערכת בישולים
תודה רבה על תשומת הלב, מדובר בשיני שום טריות ונשנה. יום מקסים
ד
דמבו
לא הבנתי... מפעילים תנור למשך שעה ורק לאחר מכן מכניסים את הסלמון המושרה?
מערכת בישולים
היי, לא, צריך לחמם את התנור כעשר דקות. השעה נוגעת להשריית הסלמון עם הרוטב. בעשר הדקות האחרונות, או לפני הצלייה אפשר לחמם את התנור. יום מקסים
הערות 5