המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את כל המרכיבים, מלבד הסלמון והשומשום, עד קבלת מרינדה אחידה.
מוסיפים את קוביות הסלמון ומערבבים, כך שכל הקוביות מצופות מרינדה. מכסים ומניחים במקרר במשך 60 דקות.
בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות.
מניחים את קוביות הסלמון בתבנית ומפזרים שומשום מעל נתחי הדג.
אופים כ-15 דקות, עד שמתקבל צבע כתום זהוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0