המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בצנצנת את חומרי רוטב הטריאקי.
מניחים את פרוסות הדג על תבנית, ואופים בתנור עם הרוטב בחום בינוני כ-20 דקות.
יוצקים טריאקי מעל, ומקשטים בבצל ירוק ובשומשום קלוי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0