המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מערבבים היטב את כל המרכיבים למעט הדגים.
שופכים על הדגים ומערבבים היטב. שמים בתבנית פיירקס.
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה. מדי פעם הופכים את הדגים.
אופים, ללא כיסוי 12 דקות.
מנמיכים את החום ל-180 מעלות, משקים את הדגים עם הרוטב שבתבנית ואופים עוד 12 דקות, לא יותר כדי שיצא עסיסי ולא יבש.
ניתן לפזר שומשום ובצל ירוק קצוץ מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1