המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב בקערה את כל הרכיבים, למעט הסלמון, בעזרת מטרפה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים את הדגים בתבנית תנור מתאימה, מוזגים מעליהם את הרוטב ומשהים במקרר כשעה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים את הדגים 10 דקות עם כיסוי של נייר כסף.
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות, או עד השחמה רצויה.
ניתן לזרות מעל שומשום ובצל ירוק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אוי זה מעולה!
האם צריך את כל סוגי השמן למתכון?
היי, לא, אחד מהם, ממליצים על שמן זית. יום מקסים
הסלמון הוא דג שמן , למה יש צורך להוסיף 3 כפות שמן ?
היי חוה, זה ממש מעט, כדי ליצור רוטב מוצלח ובלי הידבקויות. יום מקסים
ומתי שמים את השמן לטיגון?
היי כפיר, אין צורך לטגן, שמים את השמן יחד עם כל מרכיבי הרוטב. יום מקסים
האם ניתן להחליף דבש בסילאן?
היי שלמה, אין בעיה להחליף. יום מקסים
כן!
אהבתי מאוד זה טעים מאוד
תודה אלה ויום מקסים
כן דבורה
תודה דבורה, יום מקסים
פילה עם או בלי העור?
מה שאת מעדיפה. יום מקסים
מאוד
תודה חנה, שמחים שאהבת. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 10