המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב בקערה את כל הרכיבים, למעט הסלמון, בעזרת מטרפה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים את הדגים בתבנית תנור מתאימה, מוזגים מעליהם את הרוטב ומשהים במקרר כשעה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים את הדגים 10 דקות עם כיסוי של נייר כסף.
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות, או עד השחמה רצויה.
ניתן לזרות מעל שומשום ובצל ירוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 10