המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הדג במיץ לימון.
במעבד מזון טוחנים את הבזיליקום עם הצנוברים והשמן זית לתערובת אחידה.
מורחים את תערובת הפסטו על הדג.
פורסים פורסות של עגבניה ומניחים על הדג.
מתבלים במלח ופלפל.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות.
קולים עם כפית שמן את השקדים המולבנים ומוסיפים אותם רגע לפני הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0