המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
על גבי תבנית עם נייר אפייה שמים את נתח הסלמון.
מערבבים את כל הרכיבים (למעט שמן הקנולה והפירורית זהב) לרוטב אחיד, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. שופכים על הדג ומעסים.
מערבבים את השמן והפירורית ומפזרים מעל הדג. מקשטים בלימון.
אופים כ- 15-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0