המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים שיני שום כדקה שתיים, עד שהן מעלות ריח. מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה.
מבשלים את הרוטב על אש בינונית במשך 15 דקות עד שהוא מצטמצם או עד שמתקבל רוטב סמיך.
מוסיפים את קוביות הדג לרוטב במחבת וצולים למשך 7 דקות. מדי פעם יש להפוך את הנתחים עד להזהבה.
לחילופין, ניתן לצלות את נתחי הדג ברוטב המצומצם בתנור על חום של 220 מעלות במשך 10 דקות.
מגישים לצד אורז לבן או עדשים שחורות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 8