שמים את כל ששת החומרים הראשונים (מהדג עד הפלפל השחור, כולל) בקערה ומערבבים היטב. מכסים בניילון ומשרים במקרר לפחות 180 דקות. הופכים את הסטייקים מדי פעם במרינדה.
שלב 2
10 דקות
מניחים את הסטייקים בתבנית פיירקס. מסדרים סביב את הירקות ויוצקים מעל את המרינדה. מניחים בשליש העליון של התנור ואופים בחום גבוה (כ-225 מעלות) כ-10 דקות, עד ששולי הסטייק משחימים.
שלב 3
8 דקות
הופכים את הסטייק, יוצקים שוב מהרוטב עליו ועל הירקות ואופים עוד 8 דקות. מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
3
שמים את כל ששת החומרים הראשונים (מהדג עד הפלפל השחור, כולל) בקערה ומערבבים היטב. מכסים בניילון ומשרים במקרר לפחות 180 דקות. הופכים את הסטייקים מדי פעם במרינדה.
שלב 2
מתוך
3
מניחים את הסטייקים בתבנית פיירקס. מסדרים סביב את הירקות ויוצקים מעל את המרינדה. מניחים בשליש העליון של התנור ואופים בחום גבוה (כ-225 מעלות) כ-10 דקות, עד ששולי הסטייק משחימים.
שלב 3
מתוך
3
הופכים את הסטייק, יוצקים שוב מהרוטב עליו ועל הירקות ואופים עוד 8 דקות. מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0