המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את נתחי הסלמון בחצי כוס רוטב טריאקי לחצי שעה לפחות.
מחממים מחבת (רצוי טפלון) עם מעט שמן ומטגנים את נתחי הדג כ-10 דקות מכל צד (תלוי בעובי הנתח).
בזמן שהדג מיטגן מכינים את הנודלס לפי ההוראות. כשהם מוכנים מוסיפים 2 כפות רוטב טריאקי ומערבבים היטב.
מניחים על כל צלחת גבעה קטנה של אטריות ומעליה את נתח הדג המוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0