המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את נתח הדג על נייר כסף כשהעור כלפי מטה. משבצים לאורך הדג כמה ריבועי חמאה ומפזרים מלח ים גס, פלפל שחור גרוס ועלי רוזמרין קצוצים.
עוטפים את הדג בתוך נייר הכסף, וסוגרים היטב מהצדדים (כמו מעטפה או סוכריה).
מניחים את הדג העטוף בתבנית אפיה, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה. אפשר לשים על טורבו.
אופים בתנור כ-20 עד 25 דקות.
פותחים את עטיפת נייר הכסף ונותנים לדג עוד 5 דקות של אפיה/בישול.
מגישים מיד עם סלט ירוק. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0