המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בצנצנת את המיונז, הטרגון, החרדל, הלימון, המלח והפלפל.
מכניסים למקרר לשעתיים למיזוג טעמים וקירור.
מגלגלים כל פרוסת סלמון לצורת סיגר, חוצים כל ביצה ל-4, ומסדרים על מגש בהתאמה: סלמון, ביצה, סלמון, ביצה.
פורסים את הבאגט לפרוסות של כ-1 ס"מ, ומזהיבים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
מורחים שן שום על כל פרוסה, מזילים שמן זית, ומחזירים לתנור עד שהפרוסות משנות צבען לחום בהיר.
בעת ההגשה שופכים מהרוטב הקר על הסלמון והביצים, ומגישים עם פרוסות הבאגט. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0