המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להניח סלמון בתבנית עם העור כלפי מטה ולעסות אותו עם שמן זית, שום ופלפל שחור.
לערבב בקערה את הכל לרוטב.
לחתוך את הירקות, לטבול ברוטב ולהכניס לתבנית.
לשפוך את הרוטב מעל הדג והירקות.
להכניס לתנור בחום 190 מעלות כ 45 דק'.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0