המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את הסלמון על נייר אפייה (שימו אותו באלכסון).
מתבלים בפלפל ומלח.
מברישים את הסלמון בחרדל.
מניחים בשורות את פרוסות הקישואים והעגבניות (שורה זוקיני, שורה קישוא צהוב ושורה עגבנייה).
מערבבים בקערית קטנה פירורי לחם, שמיר ושמן זית ומפזרים התערובת על הירקות.
אופים כ-30 דקות, ומורידים אחד מהירקות מהחלק העבה של הדג כדי לטעום ומוודאים שהדג מבושל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0