המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים תערובת מכל התבלינים היבשים ומורחים אותה בנדיבות על הסטייקים מכל הצדדים.
מלהיטים מחבת כבדה על אש גבוהה. יוצקים פנימה את השמן וכשהוא מעלה עשן לבן שמים את הסטייקים במחבת.
מטגנים שתיים וחצי דקות מכל צד. הדג אמור להיחרך.
מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0