המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים מנגו אחד לקוביות ומניחים בצד.
מועכים את המנגו השני עד קבלת מחית רכה.
מבשלים בסיר על אש נמוכה את מחית המנגו עם הפלפלים הקצוצים, המלח והחומץ, למשך כ- 5 דקות, עד קבלת רוטב אחיד וחלק.
מורידים מהאש ומוסיפים את קוביות המנגו, ומעבירים לצינון במקרר עד שעת ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0