המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
פותחים את בצק העלים המצונן על נייר אפייה.
מורחים אותו בשכבה דקה של ממרח שוקולד, מפזרים מעל שערות חלבה, 1 קורט מלח דק ואם רוצים גם את התוספות לשדרוג.
מקפלים את הבצק לחצי (לאורכו), מברישים בביצה טרופה עם דבש וחותכים לפסים של 1 ס"מ (15 מקלות).
אוחזים כל פס בשני הקצוות ומסובבים פעמיים- שלוש לקבלת מקלות מסולסלים.
מברישים שוב בביצה ודבש. ניתן לפזר קינמון ושערות חלבה לעיטור.
אופים כ-15 דקות להזהבה קלה.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0