המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בקערות נירוסטה עלה פילו משומן חצוי, ומניחים אחד על השני כך שכל הקערה תהיה עטופה.
אופים כ-5 דקות עד שמזהיב.
מטגנים את הבצלים הקצוצים ושיני השום כעשר דקות.
מוסיפים את הכבדים, מתבלים ברוטב ובשאר המרכיבים, וממשיכים לטגן עם 1/4 כוס מים, על אש נמוכה ובמחבת מכוסה.
מבשלים כ-20 דקות, ולאחר מכן מפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מועכים בפומפייה את תפוחי האדמה בעודם חמים מסוננים מנוזלים. מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים.
מניחים על כל קערת פילו כף גדולה של פירה ומעל את הכבדים. מפזרים לקישוט פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0