קולפים את הסלקים בקולפן ירקות וחותכים אותם לרבעים. מרחיקים מהבצלים קליפות וקצוות.
שלב 2
0 דקות
מסדרים את הסלקים ואת הבצלים (השלמים!) לסירוגין בתבנית אפייה.
שלב 3
0 דקות
מערבבים מיץ לימון, מים, יין וחומץ, ויוצקים מעל הירקות שבתבנית. מטפטפים שמן זית מעל הירקות, ומפזרים מלח גס ופלפל שחור.
שלב 4
0 דקות
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים בתנור בחום בינוני-גבוה (200 מעלות) במשך כ-60 דקות. מדי פעם פותחים את הכיסוי, ויוצקים בכף גדולה מהרוטב שהצטבר בתחתית התבנית על הירקות.
שלב 5
0 דקות
בודקים את הסלקים במזלג, וכאשר הם רכים, מורידים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-20 דקות, עד שהירקות מתחילים להזהיב בקצוות.
שלב 1
מתוך
5
קולפים את הסלקים בקולפן ירקות וחותכים אותם לרבעים. מרחיקים מהבצלים קליפות וקצוות.
שלב 2
מתוך
5
מסדרים את הסלקים ואת הבצלים (השלמים!) לסירוגין בתבנית אפייה.
שלב 3
מתוך
5
מערבבים מיץ לימון, מים, יין וחומץ, ויוצקים מעל הירקות שבתבנית. מטפטפים שמן זית מעל הירקות, ומפזרים מלח גס ופלפל שחור.
שלב 4
מתוך
5
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים בתנור בחום בינוני-גבוה (200 מעלות) במשך כ-60 דקות. מדי פעם פותחים את הכיסוי, ויוצקים בכף גדולה מהרוטב שהצטבר בתחתית התבנית על הירקות.
שלב 5
מתוך
5
בודקים את הסלקים במזלג, וכאשר הם רכים, מורידים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-20 דקות, עד שהירקות מתחילים להזהיב בקצוות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0