המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתחילים בהכנת המילוי: קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן במחבת עמוק.
טוחנים את החומוס במעבד מזון ומשאירים מעט גרגירים טחונים גס. מוסיפים לבצל המטוגן.
מתבלים במלח פלפל שחור, פפריקה מתוקה/חריפה (עניין של טעם) וכמון.
בזמן שהמילוי מצטנן, מכינים את הבצק: בקערת מיקסר לשים את הקמח, אבקת האפיה, המרגרינה, השמן, השמרים, המלח, החלמון והמים, עד שמתקבל בצק אחיד. (אין צורך בהתפחה) יוצאים כ-50 סמבוסקים בינוניים.
יוצרים כדורים, ומניחים במרכז כל כדור מרודד את המילוי. סוגרים ומהדקים היטב את הקצוות.
במחבת עמוק ממלאים שמן , ומטגנים מספר דקות על אש בינונית גבוהה. הופכים רק פעם אחת.
להגיש חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0