המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה.
מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים, עד להכפלת הנפח.
קוצצים את שיני השום ומטגנים קלות במחבת עם שמן.
פורסים את הפטריות ומוסיפים למחבת.
מוסיפים בזיליקום יבש, מלח ופלפל שחור, ומקפיצים עד שהנוזלים מצטמצמים.
מסננים ומצננים.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
במשטח מקומח מרדדים כל חלק למלבן דק.
חורצים עיגולים באמצעות ספל רחב. מניחים בכל עיגול כפית גדושה של מלית ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים עם מזלג בקצוות.
מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת עד להכפלת הנפח.
מטגנים בטיגון עמוק עד שהסמבוסק משחים.
מצננים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0