המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להמיס שמרים עם כפית סוכר ומים פושרים (1 כוס).
לתוך קערה לנפות את הקמח, להוסיף מלח, סוכר ואת השמרים שתססו, ללוש ולהוסיף בהדרגה את הכוס השנייה של המים.
ללוש עד לקבלת בצק רך ואחיד, להניח בצד להתפחה כשעה או עד שיכפיל את נפחו.
לערבב יחד את חומרי המילוי.
לאחר ההתפחה ליצור כדורים קטנים ולהניח בצד, לפתוח כל כדור לעלה, לשים באמצע מהמילוי ולסגור את הבצק לצורת סהרון.
למרוח ביצה טרופה ולפזר מעל שומשום, קצח ו\או זעתר ולאפות בחום בינוני עד לקבלת גוון זהוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0