המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנפים את הקמח, מוסיפים מלח ומים לפי הצורך ולשים לבצק רך וגמיש.
מתפיחים כשעה וחצי.
מטגנים את הבשר עם הבצל עד להזהבה . מוסיפים לבשר מלח, פלפל שחור ובהרט.
יוצרים מהבצק כדורים קטנים בגודל כדורי פינג פונג בערך, מרדדים כל כדור לעלה, ממלאים בבשר ומהדקים לסגירתו.
מטגנים בשמן חם, מזהיבים ומשגיחים מאוד שלא לשרוף אותם, הם מזהיבים מהר מאוד. לאחר ההזהבה להוציא אותם לקערה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0