מטגנים את הבצל ומוסיפים לסיר את החומוס הטחון ואת התבלינים, ומבשלים עשר דקות.
שלב 2
0 דקות
הכנת הבצק - שמים את כל החומרים במיקסר, לשים עשר דקות ומשהים להתפחה לחצי שעה. להקפיד שהמלח לא יבוא במגע עם השמרים ולכן להוסיף את המלח לאחר 10 דקות לישה ולהמשיך ללוש עוד 2 דק'.
שלב 3
0 דקות
קורצים כדורים ומרדדים לעלה בקוטר של 10 ס"מ. שמים כמות נדיבה מהמילוי וסוגרים. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
שלב 1
מתוך
3
מטגנים את הבצל ומוסיפים לסיר את החומוס הטחון ואת התבלינים, ומבשלים עשר דקות.
שלב 2
מתוך
3
הכנת הבצק - שמים את כל החומרים במיקסר, לשים עשר דקות ומשהים להתפחה לחצי שעה. להקפיד שהמלח לא יבוא במגע עם השמרים ולכן להוסיף את המלח לאחר 10 דקות לישה ולהמשיך ללוש עוד 2 דק'.
שלב 3
מתוך
3
קורצים כדורים ומרדדים לעלה בקוטר של 10 ס"מ. שמים כמות נדיבה מהמילוי וסוגרים. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0