המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערת המיקסר, עם וו לישה, את הקמח שמרים, מים חמימים, סוכר שמן והמלח ולשים עד קבלת בצק אחיד, גמיש וחלק. מכסים ומתפיחים כחצי שעה.
לאחר כחצי שעה מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים ל-8 כדורים.
מערבבים היטב את הגבינות בקערה.
פותחים כל כדור לעיגול דק יותר בעזרת מערוך. מפזרים את תערובת הגבינות וסוגרים לכדור. מרדדים את הכדור לצורת פיתה דקה.
מניחים לתפיחה נוספת על תבנית עם נייר אפייה למשך כחצי שעה נוספת, כשהפיתות מכוסות.
מורחים את הפיתות במים בעזרת מברשת ומפזרים בנדיבות שומשום.
אופים כ-20 דקות בחום של 180 מעלות, עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0