מרסקים פתי בר במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים יחד לתערובת אחידה.
שלב 2
30 דקות
מהדקים את התערובת הפירורית שהתקבלה לתחתית של תבנית משומנת (תבנית עגולה בקוטר 22-20 ס״מ), בעזרת כף או תחתית של כוס ומקפיאים למשך חצי שעה להתייצבות.
שלב 3
0 דקות
מקציפים שמנת מתוקה, מסקרפונה ושמנת חמוצה עם פודינג וניל, 3-4 דקות לקבלת קרם אחיד ואוורירי. מקפלים פנימה את החלב המרוכז בערבוב ידני.
שלב 4
180 דקות
בקערה נפרדת מערבבים את פירות היער עם אבקת סוכר עד שהיא נמסה ומוסיפים לתערובת המסקרפונה. יוצקים על הבסיס ומשבצים שברי פתי בר בפיזור אחיד ככל הניתן. עוטפים בניילון ומקפיאים למשך 3 שעות.
שלב 5
0 דקות
מרסקים כוס פירות יער עם סוכר ולימון. מסננים ושומרים להגשה.
שלב 1
מתוך
5
מרסקים פתי בר במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים יחד לתערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
5
מהדקים את התערובת הפירורית שהתקבלה לתחתית של תבנית משומנת (תבנית עגולה בקוטר 22-20 ס״מ), בעזרת כף או תחתית של כוס ומקפיאים למשך חצי שעה להתייצבות.
שלב 3
מתוך
5
מקציפים שמנת מתוקה, מסקרפונה ושמנת חמוצה עם פודינג וניל, 3-4 דקות לקבלת קרם אחיד ואוורירי. מקפלים פנימה את החלב המרוכז בערבוב ידני.
שלב 4
מתוך
5
בקערה נפרדת מערבבים את פירות היער עם אבקת סוכר עד שהיא נמסה ומוסיפים לתערובת המסקרפונה. יוצקים על הבסיס ומשבצים שברי פתי בר בפיזור אחיד ככל הניתן. עוטפים בניילון ומקפיאים למשך 3 שעות.
שלב 5
מתוך
5
מרסקים כוס פירות יער עם סוכר ולימון. מסננים ושומרים להגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0