מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות). משמנים תבנית קטנה בשמן זית.
שלב 2
20 דקות
מתבלים את פילה הסלמון במלח ובפלפל. מניחים בתבנית ויוצקים את היין הלבן לידו. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות.
שלב 3
15 דקות
מוציאים מהתנור ומעבירים לצינון במקרר 15 דקות לפחות.
שלב 4
30 דקות
במעבד מזון שמים את הסלמון המעושן, המיונז, החרדל, הלימון והצלפים. קוצצים עד לקבלת מוס אחיד. מערבבים את המוס בעדינות עם הסלמון האפוי (המתפרק בקלות אל תוך המוס). מצננים במקרר לפחות 30 דקות.
שלב 5
0 דקות
מורחים קרקר בשכבה עבה של מוס סלמון, מכסים בקרקר נוסף, טובלים את דפנות הסנדוויץ' בעירית לעיטור המוס ומעבירים לצלחת הגשה.
שלב 6
0 דקות
בכדי לשמור על פריכות הקרקרים יש להכין את הסנדוויץ' בסמוך להגשה (עד חצי שעה).
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות). משמנים תבנית קטנה בשמן זית.
שלב 2
מתוך
6
מתבלים את פילה הסלמון במלח ובפלפל. מניחים בתבנית ויוצקים את היין הלבן לידו. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מוציאים מהתנור ומעבירים לצינון במקרר 15 דקות לפחות.
שלב 4
מתוך
6
במעבד מזון שמים את הסלמון המעושן, המיונז, החרדל, הלימון והצלפים. קוצצים עד לקבלת מוס אחיד. מערבבים את המוס בעדינות עם הסלמון האפוי (המתפרק בקלות אל תוך המוס). מצננים במקרר לפחות 30 דקות.
שלב 5
מתוך
6
מורחים קרקר בשכבה עבה של מוס סלמון, מכסים בקרקר נוסף, טובלים את דפנות הסנדוויץ' בעירית לעיטור המוס ומעבירים לצלחת הגשה.
שלב 6
מתוך
6
בכדי לשמור על פריכות הקרקרים יש להכין את הסנדוויץ' בסמוך להגשה (עד חצי שעה).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0