המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות). משמנים תבנית קטנה בשמן זית.
מתבלים את פילה הסלמון במלח ובפלפל. מניחים בתבנית ויוצקים את היין הלבן לידו. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומעבירים לצינון במקרר 15 דקות לפחות.
במעבד מזון שמים את הסלמון המעושן, המיונז, החרדל, הלימון והצלפים. קוצצים עד לקבלת מוס אחיד. מערבבים את המוס בעדינות עם הסלמון האפוי (המתפרק בקלות אל תוך המוס). מצננים במקרר לפחות 30 דקות.
מורחים קרקר בשכבה עבה של מוס סלמון, מכסים בקרקר נוסף, טובלים את דפנות הסנדוויץ' בעירית לעיטור המוס ומעבירים לצלחת הגשה.
בכדי לשמור על פריכות הקרקרים יש להכין את הסנדוויץ' בסמוך להגשה (עד חצי שעה).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0