המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים תערובת מהבשר עם כל המצרכים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. יוצרים כדורים קטנים.
מרוקנים את הרוטב לסיר בגודל בינוני, מוסיפים קצת שמן ו-2 כוסות מים. מביאים לרתיחה.
מכניסים את כדורי הבשר לרוטב ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות, אם יש צורך מוסיפים עוד קצת מים.
מבשלים את הספגטיני לפי ההוראות.
בסוף הבישול מסננים ומעבירים לצלחת הגשה גדולה ועמוקה.
רצוי להוסיף לצלחת כמה כפות של מי הבישול.
מוסיפים את כדורי הבשר עם הרוטב ומערבבים.
ניתן להמיר את הבשר הטחון בעוף טחון באותה הכמות ואת הרוטב לבולונז ברוטב עגבניות פרפקטו קלאסי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0