המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר שטוח שמים שמן, שום, פלפל צ׳ילי ואת הספגטי, מטגנים עד לחריכה קלה של הספגטי ומוסיפים את הרוטב.
נותנים לרוטב חריכה עד שהוא כמעט ונספג כולו ונשרף מעט עם הספגטי. עובדים עם מזלג כדי להזיז מעט את הספגטי ונותנים לו חריכה בסיר - 5 דקות.
מוסיפים בהדרגה מים, עד שהם נספגים והספגטי מוכן לרמת אל דנטה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0